"Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά να θέλεις πάντα αυτό που κάνεις" (Λέων Τολστόι)

Ψηφοφορίες

Η στήλη αυτή αποσκοπεί στο να σφυγμομετρήσει τις δικές σας απόψεις και να δώσει μία αφορμή για σκέψη και συζήτηση σχετικά με τη διαφορετικότητα των εμπειριών και των αντιλήψεων. 


Καταχωρήστε τη δική σας άποψη και την προσωπική σας εμπειρία στις ψηφοφορίες μας:


12/2/12
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ! 

Εσείς τι τύπο διεκδικητικής συμπεριφοράς έχετε; 

Διαβάστε τα άρθρα σχετικά με τη Διεκδικητικότητα 
(http://vassiasarantopoulou.blogspot.gr/2012/02/blog-post_12.html
http://vassiasarantopoulou.blogspot.gr/2012/02/blog-post_1015.html
http://vassiasarantopoulou.blogspot.gr/2012/02/blog-post_7027.html
και απαντήστε με την επιλογή που σας εκφράζει περισσότερο. 
9/7/11
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ! 

Εσείς τι "κακές σκέψεις" κάνετε συνήθως; 

Διαβάστε το άρθρο σχετικά με τις κακές σκέψεις (http://vassiasarantopoulou.blogspot.gr/2011/07/blog-post_09.html) και απαντήστε με την επιλογή που σας εκφράζει περισσότερο. 


8/12/10 

Θεωρείτε την ύπαρξη παιδιών ικανή συνθήκη για την αποτροπή ενός διαζυγίου; 


Διαβάστε τα άρθρα σχετικά με το διαζύγιο, τις αιτίες, τα στάδια και τις συνέπειές του και μετά πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με το πόσο επηρεάζει η ύπαρξη παιδιών την απόφαση για ένα διαζύγιο. 


24/11/10
Ποιο είδος νοημοσύνης νομίζετε ότι διαθέτετε περισσότερο; 


Ψηφίστε ένα ή περισσότερα είδη νοημοσύνης που νομίζετε ότι σας εκφράζουν περισσότερο. Αν έχετε απορία για το τι ακριβώς σημαίνει το καθένα, συμβουλευτείτε ένα παλαιότερο άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://vassiasarantopoulou.blogspot.com/2010/03/8.html


14/04/10
Η πρώτη αφορά την επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι και συγκεκριμένα ποια χαρακτηριστικά της σχέσης μας θεωρούμε ότι μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξή της και πρέπει να τα δουλέψουμε περισσότερο. Πριν απαντήσετε, ρίξτε μία ματιά στα κεφάλαια "ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (Α-Η)" για περισσότερες πληροφορίες. 


Η δεύτερη αφορά τα ψυχοσωματικά συμπτώματα, για τα οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο "ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ".


Η τρίτη αφορά τη συναισθηματική διαπαιδαγώγηση που εφαρμόζετε με τα παιδιά σας και μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στα άρθρα "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ - τι είδους γονείς είστε;" και "Τα στάδια της Συναισθηματικής Διαπαιδαγώγησης". 

Η άποψή σας είναι πολύτιμη! Μη διστάσετε να ψηφίσετε!

Οι ψηφοφορίες θα παρουσιάζονται στη δεξιά στήλη μαζί με τα αποτελέσματα, και θα είναι ανοιχτές για περίπου ένα μήνα η κάθε μία. Θα ανανεώνονται συχνά, για να συμβαδίζουν με τη θεματολογία, γι' αυτό ενημερώνεστε συχνά! 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: